Fundaşul marocan Nayef Aguerd (West Ham), aproape de revenire, după accidentarea din iulie

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 19-10-2022 16:35

Fundaşul marocan Nayef Aguerd (West Ham United) ar putea reveni pe teren în perioada următoare, după ce a suferit o accidentare serioasă la gleznă într-un meci din presezon, însă va fi apt pentru participarea la CM2022 din Qatar, a declarat antrenorul David Moyes, scrie Reuters.

Fundaşul central în vârstă de 26 de ani, care s-a alăturat lui West Ham United venind de la Rennes, pentru 30 de milioane de lire sterline (33,90 milioane de dolari), s-a accidentat într-o partidă amicală din luna iulie, contra lui Glasgow Rangers.

"Este o veste foarte bună că Nayef revine. Noi l-am adus în vară ca un jucător cheie, astfel încât accidentarea sa ne-a lăsat într-o situaţie dificilă", a spus Moyes, potrivit Agerpres.

"A început să se pregătească, însă nu duce până la capăt un antrenament. Dar cred că va juca până la CM 2022 din Qatar", a adăugat Moyes.

West Ham United este momentan pe locul 13, după 10 etape, în Premier League. Pe 3 noiembrie, echipa londoneză va juca în deplasare cu FCSB în ultima etapă a fazei grupelor din Europa Conference League.

Marocul este în Grupa F la CM 2022 din Qatar, alături de Belgia, Canada şi Croaţia.