Ministrul de Interne se amuză, după ce un om beat a furat o mașină a Poliției: Ar fi de plâns, dacă n-ar fi de râs/ Video

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 21-10-2022 13:13
Actualizat: 21-10-2022 13:33

Ministrul de Interne, Lucian Bode, se amuză de situația în care un bărbat beat a furat o mașină de Poliție din curtea Poliției Rutiere Sibiu și apoi a început să împartă amenzi prin oraș. Bode a spus că este o situație ”hilară”, iar dacă ”nu ar fi de râs, ar fi de plâns”.

Citește și: Rupt de beat, un tânăr a furat o mașină de Poliție și a făcut pe agentul de circulație: polițiștii nu știau că le-a fost furată mașina

”În legătură cu această situație hilară, în care un cetățean este depistat cu alcoolemie, este dus la audieri. Pleacă din sediul Poliției și reusește să fure o autospecială a Poliției. Mai mult, respectivul cețean se crede polițist și începe să împartă amenzi.

Este o situație neplăcută pentru Poliția din Sibiu. Nu am cum să vă spun cum s-a ajuns aici, dar cu siguranță șeful Poliției Române, care cu siguranță a început o anchetă în acest caz, va oferi detalii”, a spus Lucian Bode.

La rândul său, premierul Nicolae Ciucă a cerut pedepsirea polițiștilor care au fost prădați de un bărbat în stare de ebrietate.

”Toți cei care se fac vinovați de astfel de evenimente hilare trebuie să răspundă și este clar că nu-și îndeplinesc atribuțiile de serviciu”, a spus Ciucă.