Zinedine Zidane lasă să se înțeleagă că revine în fotbal: 'Mă voi întoarce în curând'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 25-10-2022 16:50
Actualizat: 25-10-2022 17:52

Zinedine Zidane a oferit un indiciu important conform căruia urmează să se întoarcă în curând în fotbal, la antrenorat, dând loc speculațiilor privind viitorul său, scrie Mediafax. Ultima dată francezul a condus Real Madrid în 2021.

S-a vorbit mult despre posibilitatea de a-l revedea pe Zidane pe banca de rezerve și s-ar putea ca fanii lui să nu mai aibă mult de așteptat pentru un răspuns. El a condus ultima dată Real Madrid, părăsind postul în 2021, și a sugerat că nu va trece mult timp până când va conduce din nou o echipă de fotbal.

Vorbind cu RMC Sport la Muzeul Grevin din Paris, Zidane a lăsat să se înțeleagă că nu este departe de a se întoarce în management. El a spus, citat de Goal: „Mă voi întoarce în curând. Așteptați, mai așteptați puțin. În curând, în curând. Nu sunt departe de a antrena din nou".

Zidane a câștigat un număr de trei titluri de Liga Campionilor la rând cu Real Madrid în ceea ce a fost o eră dominantă în Europa pentru giganții spanioli. El s-a întors pentru o a doua perioadă la club și, deși nu a mai ridicat trofeul european, a câștigat totuși un titlu de campion.

Mesajul destul de enigmatic lasă loc la multe speculații. Ar putea fi pe cale să preia o echipă de club? Poate fosta sa echipă, Juventus? Sau va face un salt în managementul internațional, având în vedere că lui Didier Deschamps îi va expira contractul cu Franța?