Primul bloc operator complet digitalizat și prima sală hibridă mobilă din România, la Spitalul Clinic SANADOR (Foto/Video)

Autor: Radu Pop, Redactor
Publicat: 01-11-2022 13:29
Actualizat: 01-11-2022 13:31

Spitalul Clinic SANADOR inaugurează primul bloc operator complet digitalizat și prima sală hibridă mobilă din România. Totodată, a fost deschisă prima secție digitalizată de terapie intensivă pentru chirurgia cardiovasculară în care fiecare pat are autonomie completă. Dotările cu echipamente și tehnologii de ultimă generație pentru noul bloc operator și noua secție de terapie intensivă marchează numeroase premiere absolute pentru România, inclusiv prin conceptul integrator de digitalizare completă.

„Inaugurăm astăzi cel mai avansat bloc operator dintr-un spital din România, complet digitalizat, care beneficiază de cele mai avansate echipamente și tehnologii disponibile în prezent în lume, toate integrate pentru a face posibile cele mai performante intervenții chirurgicale, în condiții de maximă siguranță pentru pacienți. Am creat prima sală hibridă mobilă din România pentru a susține desfășurarea unor intervenții complexe de chirurgie cardiacă, oferindu-le pacienților toate opțiunile de tratament disponibile, în același timp operator. Se adaugă și noua terapie intensivă pentru chirurgia cardiacă, în care pacienții se vor recupera rapid și în deplină siguranță. Reconfirmăm, prin această investiție, faptul că SANADOR este o referință de seamă pentru sistemul medical din România, iar pentru noi calitatea rămâne principalul obiectiv în furnizarea serviciilor medicale. Din pasiune pentru excelență, investim în tehnologia de ultimă generație, dar și în oameni, cea mai importantă resursă, pentru a continua să oferim pacienților noștri accesul la cele mai bune servicii medicale, la ei acasă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, director general SANADOR.