Bărbat reţinut după ce şi-a agresat concubina cu o ţeavă metalică

Autor: Mirea Andreea
Publicat: 04-11-2022 16:26

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a agresat concubina cu o ţeavă metalică, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat din satul Băleni, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că a găsit pe raza localităţii de domiciliu, o consăteană, o femeie de 29 ani, care prezenta urme de violenţă la nivelul capului şi a corpului.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă şi au stabilit faptul că femeia de 29 ani, în timp ce se afla la adresa de domiciliu a concubinului său, un bărbat de 45 ani, din satul Băleni, pe fondul unui conflict spontan dar şi al consumului de băuturi alcoolice, a fost agresată fizic de cel din urmă, fiind lovită cu o ţeavă metalică în zona capului şi la nivelul corpului.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, a rezultat că există risc iminent, motiv pentru care poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu.

Persoana agresată a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind dispusă examinarea medico-legală a acesteia.

A fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie, iar în urma administrării probatoriului în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 45 ani, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea corespunzătoare.