Comuniștii și socialiștii moldoveni au boicotat ședința solemnă a Parlamentului de la Chișinău în care Președintele Parlamentului European a ținut un discurs

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 11-11-2022 15:07

Deputatul PAS, Radu Marian, critică refuzul deputaților socialiști și comuniști de a participa la ședința solemnă a Parlamentului R.Moldova, în cadrul căruia Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, a ținut un discurs. Potrivit lui Marian, prin asemenea acțiuni, BCS a dat dovadă de un comportament mizerabil, conform deschide.md.

„Nu pot să nu remarc comportamentul mizerabil al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care au boicotat ședința solemnă în care Roberta Metsola a ținut discursul. Eu înțeleg diferențele ideologice, dar trebuie să ai măcar minim de respect pentru instituția care a făcut atâta pentru cetățenii Republicii Moldova. Datorită eforturilor Uniunii Europene, au fost construite multe școli, grădinițe, drumuri, spitale, a fost suport bugetar pentru plata pensiilor, salariilor și compensarea facturilor. De aceste lucruri au beneficiat inclusiv oamenii care i-au votat pe socialiști & comuniști. Trădători au fost și trădători o să fie, care orbește fac jocurile statului agresor Rusia. Rușine!”, a scris el.

Amintim că președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a ținut astăzi un discurs în fața deputaților Parlamentului R.Moldova. Speakerul PE a declarat că locul Moldovei este în Europa și Parlamentul European va face toate lucrurile necesare pentru ca statul nostru să devenă membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.