Juergen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a fost suspendat din cauza manifestărilor de la Manchester City

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 11-11-2022 22:52

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, va lipsi de la meciul de sâmbătă din Premier League cu Southampton, după ce Federația de Fotbal a dictat o suspendare a acestuia, după ce germanul s-a certat cu arbitrul asistent, în timpul meciului câștigat luna trecută împotriva lui Manchester City.

Klopp a primit un cartonaș roșu pentru că l-a admonestat verbal pe oficialul meciului după ce atacantului Mohamed Salah i s-a refuzat o lovitură liberă la finalul reprizei a doua pe Anfield, în meciul câștigat de Liverpool cu 1-0, pe 16 octombrie, conform Mediafax.

Klopp, care ulterior și-a cerut scuze pentru izbucnirea sa, fusese inițial amendat cu 30.000 de lire sterline, după ce mai primise o avertizare pentru comportament necorespunzător. Federația engleză a făcut apel împotriva pedepsei acordate de o comisie independentă de reglementare.

„Ca urmare, managerul FC Liverpool a fost suspendat de pe banca de rezerve pentru un meci cu efect imediat... și avertizat în ceea ce privește comportamentul său viitor", a precizat FA într-un comunicat.

Liverpool ocupă locul opt în clasament, cu 19 puncte din tot atâtea meciuri, în timp ce Southampton este pe locul 18, cu 12 puncte, având un meci în plus.