Mama fetițelor răpite și violate de prietenul familiei: Dacă mergeam atunci după fete îmi dădea în cap. Avea topoare și cuțite în mașină

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 14-11-2022 10:06

Mama celor două fetițe de 10 și 12 ani, care au fost răpite și violate de un bărbat de 42 de ani din Brașov, susține că acesta s-a împrietenit cu soțul ei și a făcut tot posibilul pentru a ajunge să fie singur cu cele două fete. Mama fetelor arată faptul că a lăsat fetele să meargă la un grătar, cu promisiunea că acolo vor fi și alți copii, dar când a văzut că se face târziu a început să dea telefoane. Din ceea ce a discutat cu fetele, bărbatul ar fi avut arme letale în mașină, iar ea susține că dacă ar fi mers în seara aceea după fete, atunci bărbatul îi dădea în cap.

"De dimineață n-am putut să mă dau jos din pat și acum nu sunt în regulă. Amețesc, vomit întruna, de mâncat nu pot să mănânc.

Nu ştiu cum se simt (fetiţele - n.r.). Am un număr, am sunat şi mi-a zis că e duminică și nu e nimeni acolo, că pe mâine dacă e femeia acolo.

Îl cunoaștem de vreo 3 săptămâni (pe agresor - n.r.). S-a împrietenit cu soțul meu. Şi lucra aici pe stradă, punea pavaje și apoi zice: "nu-mi face o cafea, doamnă? Mă duc eu să-ți cumpăr o pungă de cafea și e un zahăr". A adus, i-am făcut cafea, i-am dus afară la poartă.

După aia a mai venit pe la noi, a mai adus niște pulpe ca să facem mâncare, că a vrut să facă grătar atunci, dar n-a putut și seara a venit cu un bidon de bere la noi și un pachet de țigări și zice "doamnă, nu lași fetele să vină până la noi să facem un grătar?". Şi zice "se joacă și cu copiii", dacă mai sunt copii p-acolo unde stătea el. Am zis că nu.

Și după aia ne-am hotărât amândoi, am zis hai să meargă două ore. S-au făcut două ore şi am sunat la telefon, închis toată noaptea, am sunat şi la 23:00, și la 2:00, și la 4:00 nimic.

După aia mi-am dat eu seama că s-a întâmplat ceva.

Am zis că vine acasă (de asta a aşteptat o noapte - n.r.), dacă mergeam atunci după ele, îmi dădea în cap. Spuneau (fetele - n.r.) că are două topoare în mașină, cuţit", a declarat mama fetelor răpite şi abuzate din Braşov, duminică, la Antena 3 CNN.