Trupele ruse au bombardat Zaporojie și Nikopol de la primele ore ale dimineții

Autor: Ionel Dancu, Reporter
Publicat: 30-11-2022 09:26
Actualizat: 30-11-2022 10:20

Şeful Administraţiei Militare Regionale Zaporijjia, Oleksandr Staruh, a raportat că în noaptea de marţi spre miercuri, ruşii au lansat noi atacuri în regiune. Potrivit oficialului, trupele ruse au lovit o staţie de distribuţie a gazelor, scrie Rador.

"Noaptea trecută, monștrii ruși au lovit, din nou, ținuturile pașnice ale regiunii noastre. Într-una dintre așezările din regiunea Zaporijjia, un punct de distribuție a gazelor a fost avariat în urma unui atac cu rachete (probabil S-300), ceea ce a provocat un incendiu" - a scris Staruh pe Telegram, adăugând că incendiul a fost stins rapid şi că bombardamentele nu s-au soldat cu victime.

Un alt oficial ucrainean, din regiunea Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko, a declarat la rândul său pe Telegram că în dimineața acestei zilei armata rusă a lansat lovituri de artilerie în districtul Nikopol.

„Dimineața, Nikopolul a fost acoperite de foc de la „Grad” și artilerie grea. Acolo au zburat aproape 30 de obuze”, spune el.

Potrivit acestuia, nimeni nu a fost rănit în urma focului inamic, iar reprezentanții Serviciului de Stat pentru Urgență efectuează în prezent o examinare a zonelor incendiate.