Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, la deschiderea anului școlar: 'Îi încurajez pe toți elevii să fie ambițioși și să aibă curaj să-și urmeze visul!'

Autor: Radu Pop
Publicat: 05-09-2022 16:36
Actualizat: 15-12-2022 13:37

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a participat luni, 5 septembrie 2022, la deschiderea anului școlar în comuna Satu Mare, unde a avut loc și o ceremonie deosebită de premiere a 10 elevi de nota 10 pe linie.

„Premianții din localitatea Satu Mare au fost recompensați, pentru meritele lor, de către Consiliul Local și domnul primar Toader Andrei Lavric, care le-a oferit diplome de excelență și un premiu de câte 1000 de lei fiecare.

Și surprizele pentru ei nu s-au oprit aici. Cu bucurie, am oferit celor 10 elevi excepționali un premiu-surpriză: o excursie la Parlamentul României.

Mi-am propus ca anul viitor să aduc și mai mulți elevi la București, să le ofer șansa să fie parlamentari, pentru o zi. Sunt curios să aflu ce legi vor propune cei mici.

Le doresc tuturor - elevi, profesori și părinți - un an școlar foarte bun, cu spor!

Îi încurajez pe toți elevii să fie ambițioși și să aibă curaj să-și urmeze visul!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, scrie pe Facebook Gheorghe Șoldan, deputat PSD de Suceava, vicepreședintele Comisiei de Politică Externă din Camera Deputaților.