Cele două fete care au plecat din casa de tip familial din Râșnov au fost găsite

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 24-12-2022 09:32

Cele două fete care au fost date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râșnov, județul Brașov, au fost găsite sâmbătă. Una dintre copile este cea care a fost răpită în urmă cu aproape o lună de un cunoscut al familiei, care a agresat-o sexual.

Polițiștii brașoveni le-au găsit pe cele două fete în vârstă de 13 ani care au plecat vineri de la Casa de Tip Familial Brebenel, din Râșnov, și nu s-au mai întors.

Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 13 ani, și Ramona-Elena Văsii, tot în vârstă de 13 ani, au plecat de bunăvoie vineri, în jurul orei 13.30, din Casa de Tip Familial Brebenel, din localitatea Râșnov, fără a se cunoaște destinația.

Gabriela Mihaela Repede ajunsese la centrul din Râșnov după ce a fost răpită și agresată sexual de un prieten de familie. Ea ar fi plecat din centru pentru că își dorea să ajungă acasă, în Vama Buzăului, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

Se pare că ea, alături de Ramona Elena Văsii, și-ar fi planificat plecarea, însă cele două fete s-ar fi despățit în zona Gării Brașov.

De altfel, cele două fete au fost găsite de polițiști în locuri diferite.