Imagini spectaculoiase - Viorica Dăncilă, mesaj de lângă brad: Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere / Foto

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 24-12-2022 21:39

Fostul premier Viorica Vasilica Dăncilă a scris, în Ajun de Crăciun, un mesaj pe Facebook, la care a atașat două fotografii lângă brad.

"Nașterea Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Christos, este prilej de reflectare la binele și frumosul din NOI înșine, pe care le revărsăm spre ceilalți. În luna decembrie devenim cu toții mai răbdători, mai atenți la nevoile celorlalți, suntem mai darnici. Retrezim, astfel, în NOI, sensibilitatea umană.

Ne aducem aminte că suntem oameni clădiți din trup, suflet și Scânteia Divină. Ne dorim în această perioadă să aducem iubire și fericire în sufletele celorlalți prin atenția și prețuirea pe care le-o arătăm atunci când ne orientăm privirea spre ei.

Crăciunul este pentru fiecare dintre NOI așa cum ni-l proiectăm în sinea noastră: motiv de fericire veșnică, prilej de întâlnire cu cei dragi, șansa de a fi mai buni. Sinceritatea ne ajută să ne acceptăm relația cu NOI înșine și cu ceilalți.

De Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus să ne deschidem inima pentru speranță, bucurie și lumină! Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri!

Crăciun fericit tuturor românilor!", a scris Viorica Dăncilă.