Clubul Benfica Lisabona a primit deja două oferte pentru tânărul mijlocaş argentinian Enzo Fernandez

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 27-12-2022 18:44

Clubul Benfica Lisabona a primit deja două oferte pentru tânărul mijlocaş argentinian Enzo Fernandez, evaluate la 127 de milioane de euro, a informat marţi presa portugheză, adăugând că o a treia "este pe drum", scrie EFE.

Ziarul de sport A Bola a relatat că portughezul Jorge Mendes, celebrul agent al unor jucători precum Cristiano Ronaldo sau Joao Felix, a prezentat Benficăi două propuneri pentru Enzo Fernandez, în valoare de 127 de milioane de euro, cu 7 milioane mai mult decât clauza sa de reziliere, potrivit Agerpres.

Aceeaşi sursă adaugă că ar fi o a treia ofertă "pe drum" şi că ofertanţii sunt din La Liga şi Premier League, deşi intenţia "vulturilor" este să-l reţină pe jucător până la finalul sezonului.

Enzo Fernandez, mijlocaş în vârstă de 21 de ani, a sosit în această vară la Benfica de la River Plate pentru 10 milioane de euro şi a devenit imediat una dintre piesele-cheie ale echipei portugheze.

În plus, a fost unul dintre protagoniştii victoriei Argentinei la Cupa Mondială din Qatar şi considerat cel mai bun tânăr jucător al turneului.