Bărbat dat în urmărire, prins în urma unui apel la 112 privind prezența unui câine periculos

Autor: George Traicu
Publicat: 15-01-2023 12:23

Un bărbat care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea a fost depistat de jandarmii braşoveni, duminică, datorită câinelui acestuia, notează agerpres.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost găsit după ce, prin apel la 112, o altă persoană s-a plâns de câinele acestuia, care părea periculos.

"Un apel primit prin sistemul 112, prin care ni se semnala prezenţa unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Braşov, s-a dovedit a fi mult mai important pentru colegii noştri. Ajunşi la faţa locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla şi stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din faţa al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani", a precizat IJJ Braşov.

Conform sursei citate, după verificarea identităţii bărbatului, jandarmii au aflat că pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracţiune la regimul rutier.

"Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare şi a fost predat colegilor de la poliţie. În cazul câinelui, au fost anunţate autorităţile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că, pentru o perioadă, va fi despărţit de stăpânul lui", a menţionat sursa citată.