Sevastopolul atacat - Kremlinul acuză Ucraina că a devenit un 'laborator de arme' al SUA / O nouă discuție între Vladimir Putin și Erdogan

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 17-01-2023 13:35

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, a susţinut luni că Sevastopolul este atacat de drone, iar Ucraina a devenit un 'laborator de arme' al Statelor Unite.

Zece drone care zburau în direcția Sevastopol au fost doborâte deasupra Mării Negre, anunţă Ministerului rus al Apărării.

Președinții Rusiei și Turciei, Vladimir Putin și, respectiv, Recep Tayyip Erdoğan, au discutat luni telefonic despre schimbul de prizonieri dintre Rusia şi Ucraina, crearea unui hub rusesc de gaze și furnizarea de cereale ucrainene, a informat Serviciul de presă de la Kremlin.

'Schimbul de opinii cu privire la situația din jurul Ucrainei a continuat. În mod special, la inițiativa părții turce și ținând cont de contactele recente de la Ankara, comisarii Rusiei și Ucrainei pentru drepturile omului vor pune la punct chestiunea schimbului de prizonieri, în primul rând al prizonierilor răniți”, a spus acesta, potrivit Rador.