Victor Ciutacu, despre tragedia de pe Lacul Morii: Conclavul decident pentru destinele sectei bizare a reziștilor a scos din căciulă numele primarului de la 6

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 26-01-2023 18:55
Actualizat: 26-01-2023 20:17

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook, în stilu-i caracteristic, gâlceava dintre autorități în urma tragicului eveniment de pe Lacul Morii, acolo unde o femeie care alerga a fost ucisă de maidanezi, și despre faptul că primarul Ciprian Ciucu ar urma să fie scos vinovat de reziști.

"Tragedia femeii pe care au mâncat-o câinii de vie produce, dincolo de oroare, un fenomen politic interesant. Nefiind disponibil nici măcar un singur pesedist care să fie scos vinovat de haitele de reziști, a rămas de ales sacrificatul între Nicușor Dan și Ciprian Ciucu. Așa că a fost nevoie de o alegere. Din motive care-mi scapă (sau nu, dar nu insist aici), conclavul decident pentru destinele sectei bizare a reziștilor a scos din căciulă numele primarului de la 6. Cu care mă judec încă de când candidă, pe care nu dau doi bani și depre care nici nu intenționez să-mi schimb vreodată părerea.

Asta e explicația trezirii bruște a tuturor propagandiștilor haștagieni, din presă ori băgători de seamă și încasatori din rețelele social. Și a fluviului de flegme direcționate unilateral spre Ciucu. Unul dintre ei trebuie salvat. Ghinion pentru Ciucu...", scrie Victor Ciutacu.