Danezul Christian Eriksen, mijlocașul lui Manchester United, ar putea lipsi de pe teren timp de trei luni

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 31-01-2023 16:35

Mijlocaşul danez al echipei Manchester United, Christian Eriksen, accidentat la gleznă, ar urma să fie absent până la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, a anunţat clubul englez.

„Evaluările continuă, dar prima estimare indică probabila indisponibilitate până la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai”, se arată în comunicat.

Este o lovitură grea pentru United, momentan pe locul 4 în Premier League şi care trebuie să joace în play-off Ligii Europa cu FC Barcelona, la 14 şi 23 februarie, scrie news.ro.

Eriksen, în vârstă de 30 de ani, a fost înlocuit sâmbătă, în minutul 58 al meciului cu Reading, din 16-imile Cupi Angliei, după un fault al atacantului Andy Carroll.

Neavertizat după faultul asupra lui Eriksen – care părăsise terenul în cârje – Carroll a primit apoi primul cartonaş galben în 60 şi un al doilea cinci minute mai târziu.

După o revenire spectaculoasă, în urma stopului cardiac din timpul Euro-2020, jucat în 2021, Eriksen a devenit jucător de bază al echipei Manchester United.

În lipsa acestuia, brazilianul Fred ar urma să-i ia locul.