Lionel Messi nu se va întoarce la FC Barcelona, susţine unul dintre fraţii lui

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 09-02-2023 11:51

Matias Messi, unul dintre fraţii starului argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain), a anunţat miercuri că acesta nu are de gând să revină la echipa de fotbal FC Barcelona, conform agenţiei EFE, potrivit Agerpres.

Matias, cel mai mare dintre fraţii Messi, a precizat pe un canal de Twitch, gestionat de fratele său Tommy, că Leo nu va reveni la clubul catalan şi dacă totuşi se va întoarce o va face după ''o curăţenie bună'', cum ar fi plecarea preşedintelui Joan Laporta, pe care l-a descris ca ''un ingrat, după tot ce a dat Messi Barcelonei''.

''După mine, Barcelona a început să fie cunoscută pentru Messi, înainte era mai cunoscut Madridul. Oricine are oportunitatea de a călători la Barcelona şi de a intra la Muzeul Barcelonei va vedea că Muzeul Barcelona este Messi'', a opinat Matias.

Matias a adăugat că Lionel Messi s-a simţit trădat când a fost nevoit să părăsească clubul catalan: ''Spaniolii sunt trădători. Mama mea i-a spus lui Lionel odată: 'Te vor răsplăti ca pe Ronaldinho'''.

La solicitarea agenţiei EFE, Cabinetul de comunicare al lui Lionel Messi a precizat că această declaraţie este ''o opinie individuală şi personală a lui Matias Messi, care este fratele lui Leo, dar a cărui opinie nu trebuie să coincidă cu cea a lui Leo sau cu cea a altor rude, prieteni sau persoane apropiate de fotbalist''.