Doi bărbaţi care au incendiat o maşină la începutul lunii, în Brașov, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 22-02-2023 17:33

Judecătoria Braşov a emis, miercuri, mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pe numele a doi bărbaţi care, la începutul lunii, au incendiat o maşină parcată pe o stradă din cartierul Tractorul din municipiul Braşov.

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în noaptea de 2 spre 3 februarie, în jurul orei 2, cei doi, având feţele acoperite, ar fi incendiat un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Tractorul din municipiul Braşov prin aruncarea de lichid inflamabil pe acesta, provocând astfel arderea acestuia în proporţie de 60%, precum şi o pagubă în cuantum de 7.000 euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Năstac, deocamdată nu s-a stabilit motivul pentru care cei doi ar fi incendiat respectiva maşină.

Totodată, sursa citată a precizat unul dintre cei doi bărbaţi este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru furt, şantaj şi loviri.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cele două persoane, care au dobândit calitatea de inculpaţi, cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere.