Interceptări - Frații Tate și-au amenințat victimele cu procese de sute de milioane de dolari ca să își retragă mărturiile

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 25-02-2023 16:00

Frații Tate și-au amenințat victimele cu procese de sute de milioane de dolari ca să își retragă mărturiile. Sunt informații care apar sub formă de interceptări în dosarul fraților Tate. Judecătorii au prelungit cu 30 de zile arestul pentru cei doi frați acuzați de proxenetism. Conform unor stenograme apărute pe surse, cei doi plănuiau să fugă în Dubai imediat după eliberarea din arest, care însă ar fi fost pe control judiciar, care interzice părăsirea țării.

Andrew Tate: Dacă le trimite o scrisoare care spune că sunt date în judecată pentru 25 de milioane pentru acuzații false, s-ar putea să-și retragă declarația. Andrew Tate: Poți să vorbești cu ea la telefon și să îi spui „Sunt avocat. Veți fi dați în judecată pentru 25 de milioane de dolari, voi și familia voastră." Luke: Da, da. Andrew Tate: Nu le încolți! Vreau asta până mâine, dă-le în judecată, se arată în stenogramele publicate de Digi 24.