Femeie găsită moartă, după ce ar fi fost bătută de concubin: Poliția explică de ce l-a lăsat liber și îl acuză doar de violență în familie

Autor: Alexandru Popescu
Publicat: 05-03-2023 09:23
Actualizat: 05-03-2023 10:57

Concubinul femeii care a fost găsită moartă sâmbătă în locuința acestuia din Chelința, județul Maramureș, va fi cercetat pentru violență în familie.

„În urma efectuării necropsiei asupra femeii de 45 de ani din Chelința, care a fost găsită decedată în locuința concubinului s-a concluzionat faptul că decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin aspirat gastric. Leziunile constatate pe corpul femeii nu au legătură de cauzalitate cu decesul, ar fi necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale în caz de supraviețuire și nu au pus în primejdie viața victimei”, a transmis IPJ Maramureș.

În acest caz, cercetările continuă față de concubinul de 47 de ani al femeii sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, scrie mediafax.ro.

IPJ Maramureș a anunțat că polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie a decedat în locuința concubinului său din Chelința.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima prezenta urme de violență la nivelul capului și abdomenului.