Insinuare făcută de Cîțu despre PSD și AUR: 'Oare cum merg la cumpărături dacă li se pare o așa mare problema că trebuie să-și scaneze produsele?'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 06-03-2023 16:25

PSD ia în calcul să să taxeze casele de marcat de tip Selfpay, fără casieri, din supermarketuri. Momentan informațiile au apărut doar pe surse, însă fostul premier al României Florin Cîțu se întreabă retoric „oare cum merg la cumpărături socialiștii de la AUR și PSD dacă li se pare o așa mare problema că trebuie să-și scaneze produsele?”.

„Concurs de idei tâmpite între socialiștii de la PSD și AUR.

Eu nu știu cum merg la cumpărături socialiștii de la PSD și AUR dar asta este experiența când merg eu:

- mă duc singur la supermarket, nu mă duce un angajat al supermarketului

- îmi aleg singur produsele și le pun în coș, nu o face un angajat al supermarketului

- merg singur la casă

- pun singur produsele pe bandă

- le scanează un angajat al supermarketului (desi de cele mai multe ori deja folosesc sistemul prin care imi scanez singur produsele)

- le iau singur și le pun în pungă

- plătesc tot singur, cu cash sau card și pun singur pin-ul

Mie mi se pare că și până acum tot eu făceam totul singur în afară de scanare. Cred că o să supraviețuiesc să-mi scanez singur produsele având în vedere că făceam 99% din operațiune oricum.

Oare cum merg la cumpărături socialiștii de la AUR și PSD dacă li se pare o așa mare problema că trebuie să-și scaneze produsele?

Lăsând gluma la o parte, avem în aceste zile dovada că socialismul vine cu cele mai proaste idei.

Să taxezi sau să boicotezi o companie pentru că a investit în digitalizare este în top-ul ideilor tâmpite, chiar și pentru socialiștii de la PSD și AUR”, a spus Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: PSD vrea să oblige retailerii să împartă cu clienții și statul beneficiile reducerii costurilor prin eliminarea casierilor umani.