O femeie a trăit opt luni cu cadavrul soțului în dulap: Mirosul nu era copleșitor, nu și-a dat seama că e acolo

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 08-03-2023 12:53

O femeie a găsit cadavrul soțului ei în timp ce căuta decorațiuni de Crăciun într-un dulap, la 8 luni după ce a dispărut. Poliția l-a căutat de două ori în locuința din Illinois pe Richard Maedge, 53 de ani, după ce acesta a dispărut în aprilie 2022. În decembrie, soția sa i-a descoperit cadavrul în timp ce căuta ornamente de Crăciun, relatează People.

Bărbatul s-a sinucis, conform legiștilor

Potrivit KTVI, afiliată la FOX, legiștii din Madison County au confirmat că Richard Maedge, în vârstă de 53 de ani, a murit prin sinucidere. Richard a dispărut pe 27 aprilie anul trecut, după ce a sunat-o pe soția sa, Jennifer Maedge, pentru a-i spune că pleacă mai devreme de la serviciu. Însă Jennifer nu l-a găsit sau contactat după ce s-a întors la casa lor din Troy, unde mașina lui era parcată afară.

Când a ajuns Poliția în locuință, nu a reușit să îl găsească pe bărbatul dispărut. Ulterior, a fost efectuată o a doua percheziție la domiciliu după ce Jennifer s-a plâns de un miros ciudat. Când femeia se pregătea pentru sărbători, pe 11 decembrie, a mers să caute decorațiuni de Crăciun într-o zonă de depozitare din spatele unui dulap de haine, iar acolo a găsit cadavrul soțului ei, la 8 luni după ce a fost văzut ultima dată.

Jennifer a declarat pentru News-Democrat că familia a organizat o înmormântare pentru Richard în ianuarie. Ea a spus că înțelege de ce poliția nu a găsit cadavrul lui Richard, spunând că nu știa despre dulapul ascuns și că mirosul nu era "copleșitor".