Trei mașini implicate într-un accident pe DN 2, în Vrancea: Traficul este blocat

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 10-03-2023 20:52
Actualizat: 10-03-2023 21:24

Traficul a fost blocat, vineri seara, pe DN 2 - E85, în localitatea Popeşti, în urma unui accident grav, soldat cu două victime, dintre care una încarcerată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

UPDATE vineri, 10 martie 2023, ora 21:06

"Poliţiştii Serviciului Rutier intervin pe Drumul Naţional 2 - E85, în localitatea Popeşti, la un accident rutier grav. Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj şi un alt autoturism care circula din spate. Primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism. Un pasager din autoturismul care efectua virajul a fost rănit grav, iar o altă persoană a fost rănită uşor", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, în urma accidentului rutier, o femeie de 50 de ani a rămas încarcerată.

"SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în zona Popeşti, în care au fost implicate două autoturisme şi o camionetă. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2 cu asistent, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de descarcerare. A fost identificată o victimă de sex feminin, de 50 ani, cu politraumatism prin accident rutier, inconştientă, preluată de echipajul SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Știrea inițială

Trei maşini sunt implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea, pe DN 2, traficul fiind blocat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 2 Râmnicu Sărat – Focşani, în zona localităţii Urecheşti, judeţul Vrancea, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că o persoană a fost rănită, primind îngrijiri medicale la locul incidentului.

Se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor producerii evenimentului rutier, scrie news.ro.