Video - Bia Khalifa a descins la Poliție, după ce a apărut goală pe scena iUmor: Ordin de protecție emis pe numele lui Fulgy

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 13-03-2023 14:10

Polițiștii de la Secția 17 au emis ordin de protecție pe numele lui Fulgy. Fiul cel mic al lăutarilor din Clejani a fost reclamat la poliție de fosta sa iubită, Bia Khalifa, cu care a trăit o furtunoasă poveste de iubire care s-a sfârșit însă prost. Khalifa a stat, aseară, timp de mai multe ore față în față cu oamenii legii, cărora le-a povestit detaliat teroarea de care are parte. Înainte de asta, a șocat jurații de la o emisiune de divertisment, după ce a apărut goală pe scenă!

Oamenii legii au emis un ordin de protecție, însă Fulgy nu e la prima problemă legală

Cunoscut pentru scandalurile pe care le provoacă și pentru că se droghează, Fulgy de la Clejani a fost condamnat. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie, de asemenea tânărul trebuie să achite și daune de 10.000 de lei, persoanei care l-a reclamat.

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani", se arată în decizia judecătorilor.