Bătaie 'Ca în 7 păcate', în traficul din București: un bărbat a fost bătut cu toate că avea bâtă de baseball/ Video

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 22-03-2023 12:07
Actualizat: 22-03-2023 12:13

Un scandal a avut loc între doi bărbați, în București, în Sectorul 2, pe Bulevardul Nicolae Caramfil. Doi bărbați s-au dat jos din mașini și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a scos și o bâtă de baseball din portbagaj, dar tot a luat bătaie. Polițiștii din Capitală l-au adus la audieri pe unul dinte bărbații implicați în scandal.

”Ieri, 21 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 20 martie 2023, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeași zi, jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, arată Poliția Capitalei.