Un motociclist a încercat să scape de echipajele de poliţie traversând pista unui aerodrom

Autor: Mirea Andreea
Publicat: 24-03-2023 22:42

Un motociclist cu un copil la bord a traversat în mare viteză pista unui aerodrom din Cehia în timp ce încerca să fugă de echipajele de poliţie după ce nu a oprit la un punct de control în trafic, au anunţat vineri autorităţile cehe, relatează dpa.

Echipaje de poliţie au plecat în urmărirea bărbatului de 43 de ani care nu a oprit la un control în trafic în oraşul Cheb, la graniţa de vest a ţării cu Germania.

O fetiţă de 10 ani se afla şi ea la bordul motocicletei, în timp ce bărbatul a trecut pe culoarea roşie a mai multor semafoare înainte de a intra pe pista aerodromului din Cheb, situat la câţiva kilometri de centrul oraşului.

După ce a traversat pista, motocicleta a derapat şi a alunecat în noroi, iar poliţiştii l-au arestat pe bărbat, care avea pe numele său o interdicţie de conducere. El a refuzat să fie testat pentru consum de alcool şi droguri.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la doi ani de închisoare, potrivit poliţiei. Identitatea fetei nu a fost dezvăluită.

Aerodromul din Cheb este unul dintre cele mai vechi din Republica Cehă şi este folosit de aeronavele sportive, informează Agerpres.