Acuzatorul actriţei Gwyneth Paltrow afirmă că accidentul de schi din 2016 i-a schimbat viaţa

Autor: Mirea Andreea
Publicat: 28-03-2023 09:50

Bărbatul care o acuză pe actriţa americană Gwyneth Paltrow că l-a rănit într-un accident de schi în 2016 a declarat luni în instanţă că accidentul i-a schimbat viaţa, relatează marţi AFP.

"Trăiesc o viaţă diferită acum", le-a povestit juraţilor Terry Sanderson, un pensionar în vârstă de 76 de ani, specialist în optometrie, care susţine că Gwyneth Paltrow l-a accidentat în 2016 pe o pistă de schi din Utah, lăsându-l inconştient, înainte de a fugi de la faţa locului. Bărbatul susţine că în urma accidentului a suferit leziuni cerebrale, patru coaste rupte şi alte răni.

După acest incident, "interacţiunile mele cu familia mea au fost mai dificile", a spus el. "Ceva este în neregulă cu natura mea (...) comunicarea nu mai este atât de fluidă".

Sanderson cere despăgubiri de peste trei milioane de dolari de la actriţa care a câştigat un premiu Oscar în 1999 pentru rolul din "Shakespeare in Love". Paltrow a depus la rândul ei plângere împotriva bărbatului, solicitând suma simbolică de un dolar şi restituirea cheltuielilor de judecată.

Potrivit lui Gwyneth Paltrow, Terry Sanderson a fost cel care a lovit-o în timpul accidentului, informează Agerpres.

Însă bărbatul a insistat luni în sala de judecată: "Am fost lovit foarte tare în spate, chiar în zona omoplaţilor. (...) Nu am fost niciodată lovit atât de tare şi m-am trezit zburând".

Întrebat în legătură cu un e-mail pe care l-a trimis ulterior fiicelor sale despre accident, cu subiectul "Sunt celebru", el a explicat: "Nu mi-am ales bine cuvintele. Am încercat să detensionez o situaţie gravă şi asta s-a întors împotriva mea".

"Este cealaltă personalitate care locuieşte acum în corpul meu", a adăugat el.

Avocatul actriţei, Stephen Owens, a declarat că schimbările de personalitate ale domnului Sanderson ar fi mai degrabă legate de procesul de îmbătrânire naturală.