Antrenorul lui PSG spune că se simte pregătit să antreneze echipa şi sezonul viitor

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 31-03-2023 17:45

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, se simte încă "îndreptăţit" şi "se pregăteşte pentru sezonul următor", a răspuns el vineri când a fost întrebat despre viitorul său.

"Da, mă simt îndreptăţit să fiu în continuare antrenorul lui Paris SG", a asigurat tehnicianul, care a fost criticat după eliminările din Cupa Franţei, după meciul cu OM, şi din Liga Campionilor, în faţa lui Bayern Munchen, potrivit Agerpres.

"Mă pregătesc pentru sezonul viitor, discut mereu cu preşedintele nostru şi cu (directorul sportiv) Luis Campos, sunt întrebări despre pregătire, despre modul în care ne vom alcătui lotul", a adăugat Galtier, care mai are un an de contract.

"Dar acum mă concentrez pe ultimele zece meciuri ale sezonului intern, vreau să obţinem un nou titlu în Franţa", a mai spus el.

Întrebat despre viitorul lui Lionel Messi, aflat la finalul contractului său în iunie, Christophe Galtier a amintit că "se discută între cele două părţi", dar negocierile sunt confidenţiale.

PSG este lider în Ligue 1, cu 66 puncte după 28 de etape, şi va juca în runda următoare, duminică, acasă cu Olympique Lyon.