Visul frumos s-a terminat: Sorana Cîrstea a pierdut în `semifinale` la Miami în fața Petrei Kvitova

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 01-04-2023 00:36
Actualizat: 01-04-2023 00:40

Sorana Cîrstea nu a reușit minunea în partida cu Petra Kvitova și a pierdut în două seturi, 5-7, 4-6. Românca a avut 2 mingi de set în primul act al partidei, la scorul de 5-3, dar cehoaica a avut un tur de forță incredibil și a reușit să câștige 7 game-uri la rând.

Kvitova se temea înaintea duelului co Sorana Cîrstea și declara despre româncă că o ”ucide la turneele de Mare Slam”.

Petra Kvitova, locul 12 WTA, a declarat, după calificarea în semifinale la Miami Open, că următoarea sa adversară, Sorana Cîrstea, o “ucide” la turnee de grand slam, făcând referire la faptul că românca a eliminat-o la ediţiile din 2021 şi 2022 ale Australian Open, potrivit news.ro.

“Mă ucide la grand slam. De fapt m-aam antrenat cu Sorana înainte de începutul turneului. Este plăcut să o văd şi pe ea, tot o jucătoare de peste 30 de ani, ajungând în semifinale. Va fi grozav. Abia aştept să mă întorc pe terenul central”, a spus Kvitova.

“Este plăcut să joc împotriva unei jucătoare care este într-o formă la fel de bună ca mine. Am avut câteva confruntări de-a lungul anilor. Este plăcut că şi altcineva care are mai mult de 30 de ani joacă atât de bine. Mă bucur pentru Sorana. Categoric va fi o plăcere să o înfrunt din nou”, a mai afirmat jucătoarea cehă.

Finala turneului de la Miami se va disputa între Petra Kvitova și Elena Rybakina.