Marcel Ciolacu și Cristian Ghinea s-au atacat în comentarii pe Facebook. Replicile între liderul PSD și fostul ministru USR

Autor: Ionel Dancu, Reporter
Publicat: 06-04-2023 21:10
Actualizat: 06-04-2023 22:42

Liderul PSD Marcel Ciolacu și fostul ministru USR al fondurilor europene, Cristian Ghinea, au schimbat joi mesaje critice pe contul de Facebook al social-democraților.

„Acesta este PNRR, oameni buni!Autostrada Moldovei se face cu bani europeni și cu un constructor român! Astăzi au fost așternuți primii kilometri de asfalt la Râmnicu-Sărat, între două tronsoane ale Autostrăzii Buzău -Focșani. Îl felicit pe ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu deoarece a impulsionat tot ce ține de proceduri și de statul român, astfel încât #Moldova să aibă o autostradă, după 30 de ani! Oricât ar scânci useriștii în pumni, #PNRR merge înainte așa cum ne-am propus! Construim autostrăzi și facem reforme! Între timp, USR să dea înapoi miliardul de euro furat cu vaccinuri inutile!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ghinea i-a comentat că este meritul USR.

„„Cu plăcere, Marcele! Nu a fost ușor să intre in PNRR, dar am muncit. Iar Moldova merită autostradă. Acum taie pensiile speciale și nu mai furați din companiile de stat. Altfel nu aveți bani să o terminați. La muncă!”, a scris fostul ministru USR.

În replică, Marcel Ciolacu i-a răspuns: „Stai liniștit, Cristian. Tu cheltuiește liniștit cei 5 mii de euro/ lună bani publici de la USR, că ne ocupăm noi de PNRR. Suntem ok, după cum se vede. Și da, dați înapoi miliardul de euro pe vaccinuri! Repede!”.