De neuitat! O mireasă din India a fost dată în urmărire după ce a tras focuri de armă la propria nuntă

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 10-04-2023 22:11

Poliţia din Uttar Pradesh, un stat din nordul Indiei, se află în căutarea unei mirese care a tras focuri de armă la propria nuntă, informează luni BBC. O înregistrare video distribuită pe reţelele de socializare o arată pe acea femeie trăgând patru focuri de armă în timp ce se afla pe un scaun, alături de soţul ei.


Poliţia locală afirmă că a deschis un dosar împotriva miresei, care a dispărut după incident.

Celebrările prin focuri de armă în timpul nunţilor reprezintă o practică frecvent întâlnită în statele din nordul Indiei, însă ele cauzează adeseori accidente şi chiar decese. Potrivit legislaţiei indiene, orice persoană care foloseşte o armă de foc "în grabă sau într-o manieră neglijentă sau în cadrul unor salve de celebrare", punându-i pe ceilalţi oameni în pericol, riscă să ajungă la închisoare, să fie amendată sau să primească ambele sancţiuni.

 

În 2016, un tribunal din capitala statului Uttar Pradesh, Lucknow, a decis ca orice caz de celebrare prin focuri de armă să fie investigat, indiferent dacă a fost depusă sau nu a fost depusă o plângere la Poliţie.

 

Potrivit cotidianului Times of India, înregistrarea video cu acea mireasă a fost filmată de o rudă a ei, care a distribuit-o apoi pe reţelele de socializare.

 

Poliţia indiană afirmă că mireasa "s-a ascuns" întrucât se teme că va fi arestată.

 

Săptămâna trecută, o înregistrare video devenită virală, realizată în statul Maharashtra din vestul Indiei, a surprins momentul în care un pistol a emis o flamă strălucitoare direct spre chipul unei mirese care poza alături de soţul ei pentru fotografiile lor de nuntă.