Imagini cu accidentul mortal comis de actrița Monica Odagiu: Ce au descoperit anchetatorii / Video

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 10-04-2023 20:28

Actriţa Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Maşina condusă de aceasta a lovit un bărbat în vârstă de 33 de ani. Din păcate, bărbatul lovit de mașina condusă de actriță a murit.

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și investighează cum s-a produs accidentul mortal. Potrivit unor surse România TV, tânărul în vârstă de 33 de ani era băut și fusese dat afară de la serviciu. Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu.

Accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu a avut loc duminică după-amiaza în centrul Capitalei

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

După accident, actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Vezi și: Prima reacție a actriței Monica Odagiu, după accidentul în care a fost implicată: ‘Nu am mai avut ce să fac, decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea’