Nu, nu e glumă! Acești politicieni au votat împotriva creșterii propriilor salarii

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 28-04-2023 06:02

Consilierii din municipiul Giurgiu au votat împotriva majorării indemnizaţiei de şedinţă pentru acest an din lipsa banilor la bugetul local.


'În legătură cu această indemnizaţie a consilierilor municipali pentru perioada martie-decembrie 2023, părerea mea este că nu e momentul să apelăm la astfel de măriri într-o situaţie în care şi aşa ne plângem că nu avem bani. Eu aş zice să renunţăm la această mărire de indemnizaţie, să rămânem pe vechea indemnizaţie pe care am avut-o şi până acum', a declarat consilierul PSD Marian Măroiu, informează Agerpres. 

Unii consilieri locali au explicat faptul că majorarea indemnizaţiei ar fi însemnat o creştere a acesteia cu aproximativ 100 de lei şi aceasta 'putea fi votată', dar cei mai mulţi consilieri municipali s-au abţinut de la vot şi au spus că 'nu este cazul acum să fie făcute majorări de indemnizaţii'.

Din cei 21 de consilieri ai CLM Giurgiu, 11 s-au abţinut de la vot la acest proiect de hotărâre privind majorarea indemnizaţiei, prin urmare proiectul nu a trecut.