Înaintea unui concert dedicat încoronării regelui Charles III al Marii Britanii, Prințul William și-a exprimat admirația și respectul față de tatăl său

Autor: Daniel Mihai Dragomir
Publicat: 08-05-2023 03:46

Prinţul William i-a adus un omagiu tatălui său, regele Charles III al Marii Britanii, în deschiderea unui concert extraordinar susţinut pentru a marca încoronarea regelui, care a avut loc sâmbătă, informează Rador.

"Așa cum spunea bunica mea când a fost încoronată, încoronările sunt o declarație a speranțelor noastre pentru viitor. Știu că ea este acolo sus, veghind cu drag asupra noastră. Ar fi fost o mamă foarte mândră. Cu toate că sărbătorile sunt magnifice, în centrul fastului se află un mesaj simplu: a servi. Tatăl meu a promis că va continua să servească", a declarat prinţul William.

Concertul, care a avut loc duminică seara pe peluza de est a Castelului Windsor - fiind pentru prima dată când un concert are loc în incinta acestuia - a fost susţinut de artişti renumiţi, printre care şi starul de operă Andrea Bocelli şi soliştii de muzică uşoară Katy Perry şi Lionel Richie.