Fiu de deputat, bătut și tâlhărit în tramvai - cinci minori conduși la audieri / VIDEO

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 18-05-2023 09:10
Actualizat: 18-05-2023 13:18

UPDATE 13.15 Cinci minori au fost conduși al sediul Secției 3 Poliție Craiova pentru audieri.

 

„În continuarea cercetărilor privind agresiunea comisă la data de 17 mai a.c.,  asupra a doi minori, în timp ce se aflau într-un tramvai, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor Secţiilor 1, 5 şi 6 Craiova, au desfăşurat activităţi investigativ-operative, fiind identificaţi 5 minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, toţi din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.
Cei cinci minori au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova pentru audieri, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc evenimentele şi dispunerea de măsuri în consecinţă”, transmite IPJ Dolj.

*

 

Ora 9.10 - Doi adolescenți în vârstă de 15 ani au fost agresați de un grup de alți 4-5 tineri, într-un tramvai din Craiova, județul Dolj. Poliția face cercetări. Unul dintre adolescenții agresați este fiul unui deputat AUR, informează Antena3 CNN.

Scandalul între mai mulți tineri care se aflau într-un tramvai a avut loc miercuri seara, fiind sesizați polițiștii Secției 3 Poliție Craiova.

Tatăl unuia dintre băieții agresați a fost cel care a sesizat faptele, declarându-le polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unuia dintre băieți i-a fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.