Fără să joace, Manchester City a câștigat titlul în Premier League: Arsenal Londra a pierdut și cu Nottingham Forest

Autor: Alexandru Popescu
Publicat: 20-05-2023 21:43

Manchester City a câștigat sâmbătă titlul în Premier League deși nu a jucat. City a beneficiat de înfrângerea neașteptată a echipei Arsenal Londra, singura formație care o mai putea întrece în finalul campionatului de fotbal din Anglia.

Arsenal Londra a pierdut sâmbătă, în deplasare, partida cu Nottingham Forest. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 19 de atacantul nigerian Taiwo Awoniyi, scrie mediafax.ro.

Gazdele au obținut o victorie foarte importantă în cursa pentru evitarea retrogradării, având șase puncte în plus față de poziția care duce în liga inferioară. Totodată, Nottingham a decis lupta pentru titlu deoarece Arsenal, aflată pe locul 2, nu o mai poate ajunge pe Manchester City, de pe primul loc.

Arsenal Londra a pierdut al doilea meci consecutiv şi ocupă locul al doilea în clasament, cu 81 de puncte, fără şanse de a mai putea ajunge pe Manchester City, care are 85 de puncte şi trei meciuri mai puţin disputate.  Primul va fi duminică în compania rivalilor de la Chelsea.