AUR face iar scandal în Parlament / George Simion a dat buzna în biroul lui Marcel Ciolacu: 'La cine ar trebui să ne programăm?'/ Supărați tare pe bani

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 23-05-2023 11:27
Actualizat: 23-05-2023 12:11

AUR face iar scandal în Parlament! George Simion alături de mai mulți deputați AUR au dat buzna în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, solicitând să aibă o întrevedere cu acesta, nemulțumiți de timpul alocat în plenul Camerei Deputaților. Liderul PSD nu se afla în birou în acel moment.

„E dreptul meu! Pe dumnealui nu l-am mai văzut de două săptămâni. (...) Vrem să vorbim cu dl Ciolacu, el este conducătorul acestei instituții. Am venit să ne programăm. La cine ar trebui să ne programăm?”, a spus George Simion.

Cei de la AUR sunt supărați pe sancțiunile primite de George Simion și alți câțiva parlamentari după încălcările repetate ale regulamentelor:

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis, marți, cu unanimitate de voturi, să-i sancționeze pe deputații Sorin Titus Muncaciu, Ilie Alin Coleșa, Ringo Dămureanu, Ciprian Titi Stoica, Dumitru Coarnă și Lilian Scripnic. În afara lui Coarnă (independent), ceilalți deputați sancționați sunt membri AUR. Sancțiunile au fost votate apoi și de plen.