Serie A: Inter Milano a învins pe Atalanta, scor 3-2

Autor: Mirea Andreea
Publicat: 27-05-2023 23:51

Serie A: Inter Milano a învins pe Atalanta, scor 3-2.

Echipa italiană Inter Milano a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, de echipa Atalanta Bergamo, în etapa a 37-a din Serie A.

Start lansat pentru Inter în meciul cu Atalanta. Lautaro Martinez l-a lansat pe Lukaku în primul minut al întâlnirii şi acesta l-a driblat pe Sportiello, deschizând scorul. În minutul 3 Nicolo Barella a înscris pentru 2-0, iar în minutul 9 arbitrul a anulat golul lui Calhanoglu pentru un ofsaid. Însă ceea ce începuse atât de bine nu a mai continuat în acelaşi ritm. Gazdele au mai redus motoarele, oaspeţii l-au pus şi ei la încercare pe Onana, iar în minutul 36 Mario Pasalic a înscris, reducând din diferenţă, informează News.ro.

Repriza secundă a fost dominată de Inter, care a căutat golul desprinderii, reuşit abia în minutul 77. Fază Lukaku – Brozovic şi pasă pentru Lautaro Martinez care a făcut 3-1. Oaspeţii au marcat în final la un şut al lui Muriel, care l-a lovit pe Onana înainte de a intra în poartă şi partida s-a încheiat cu victorie milanezilor, scor 3-2.

Inter şi-a asigurat locul de Liga Campionilor pentru sezonul viitor, având 69 de puncte şi ocupând locul secund. Atalanta are 61 de puncte şi este pe locul 5, loc de Europa League.