Breaking Bad de la țară: A fost prins cu 491 de plante de cannabis în beci / VIDEO

Autor: Stefan Andrei
Publicat: 29-05-2023 18:31
Actualizat: 29-05-2023 19:38

Polițiștii și procurorii DIICOT Prahova au găsit o cultură de cannabis de 491 de plante într-o încăpere subterană. Un suspect a fost reținut și apoi arestat preventiv în acest caz.

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii BCCO și procurorii DIICOT Ploiești au făcut o percheziţie domiciliară în județul Giurgiu, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară şi trafic de droguri de risc, conform Mediafax.

În cauză, s-a reţinut că o persoană ar fi comercializat cannabis către persoane din județul Prahova şi municipiul Bucureşti, acesta fiind introdus în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie.

Polițiștii au descoperit într-o încăpere subterană disimulată o cultură indoor de cannabis, formată din 491 de plante, aflate în stare incipientă de dezvoltare, o instalaţie de cultivare a cannabisului, mai multe recipiente cu substanţe utilizate la creşterea plantelor, pământ pentru creşterea florilor, precum şi alte bunuri folosite în acest scop.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bănuit, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.