Rapid atacă titlul: ce jucători se află pe lista de achiziții a giuleștenilor

Autor: Daniel Mihai Dragomir
Publicat: 09-06-2023 05:22
Actualizat: 09-06-2023 07:09

Mijlocașul Cătălin Cîrjan (20 de ani) este cu un pas în curtea Rapidului. Formația alb-vișinie și Arsenal au bătut palma pentru împrumutul cu care giulștenii atacă titlul în stagiunea viitoare. Fotbalistul care se antrenează cu vedetele londonezilor, dar care nu a apucat să debuteze în Premier League, se alătură lui Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, deja rezolvați de gruparea vișinie, scrie adevarul.ro.

Cătălin Cîrjan, internațional de tineret, a fost una dintre țintele importante ale Rapidului. Giuleștenii și Arsenal au bătut palma pentru ultimele detalii, iar mutarea va fi oficializată în scurt timp. Clubul din Grant a acceptat chiar și condiția impusă de londonezi: Cîrjan să joace cel puțin 75% dintre meciuri.

Cîrjan este la Academia lui Arsenal din 2019. De atunci, românul a evoluat la mai multe grupe de juniori ale „tunarilor", iar în ultimul sezon a jucat pentru formația U23. Rapidiștii au insistat pentru aducerea lui Cîrjan pentru că acesta este eligibil pentru regula U21.

Pe lista giuleștenilor se află și Denis Drăguș, împrumutat de Standard Liege în sezonul trecut la Genoa. Rapid este de acord să plătească aproximativ 1,3 milioane de euro, în anumite condiții, și chiar să cedeze procente dintr-un viitor transfer. Ar fi al treilea cel mai mare transfer din istoria Rapidului.

"Orice transfer este făcut doar în momentul în care se semnează. Interesul pentru Drăguș l-am confirmat, însă până să putem spune că este unul dintre jucătorii Rapidului mai e, iar perioada mutărilor este abia la început. Dacă facem un transfer, sigur îl prezentăm", a explicat Victor Angelescu, coproprietarul Rapidului, pentru Digi Sport.