Ultimele date despre starea de sănătate a portarului PSG Sergio Rico

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 09-06-2023 19:42

Portarul spaniol al lui PSG, Sergio Rico, victima unui accident de călărie pe 28 mai, rămâne în stare gravă şi este din nou sedat după ce iniţial a fost scos din coma artificială în care fusese plasat, scrie AFP.

"El este în continuare la Terapie Intensivă, medicii îl monitorizează îndeaproape", a comunicat spitalul unde este internat, Virgen del Rocio.

Internaţionalul spaniol Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost internat în stare gravă după un accident de călărie produs în Andaluzia pe 28 mai, potrivit Agerpres..

Victima unui traumatism cranio-cerebral, Rico a fost transportat cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, unde a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

Conform familiei sale, accidentul s-a petrecut când calul pe care îl călărea "a devenit incontrolabil" din cauza unei "şarete trase de catâri".

El a fost victima acestui accident de călărie în apropierea locuinţei sale, la festivităţile El Rocio de la Huelva (sud-vestul Spaniei).

Ajuns în 2019 la PSG de la Sevilla FC, Sergio Rico (29 de ani, o selecţie) a jucat 24 de meciuri pentru clubul parizian. El a fost împrumutat la Mallorca în a doua jumătate a sezonului trecut.