Trei tineri au ajuns la spital, după ce au ieșit în decor cu mașina

Autor: Alexandru Popescu
Publicat: 11-06-2023 11:40

Trei tineri au ajuns la spital cu diverse traumatisme, în urma unui accident produs duminică dimineaţă la ieşirea din Focşani spre Boloteşti.

''Astăzi, la ora 06,06, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier la ieşire din Focşani spre Boloteşti - un autoturism a ieşit în decor. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip C2 cu medic, un echipaj SAJ tip B 2 cu asistent şi un echipaj SMURD de prim ajutor'', informează SAJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au identificat trei victime conştiente, autoevacuate din autoturism, scrie agerpres.ro.

Echipajul cu medic a preluat un adolescent de 17 ani cu traumatism de coloană lombară, care a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean Focşani - Unitatea de Primiri Urgenţe.

Echipajul cu asistent a preluat a doua victimă - un tânăr de 19 ani, cu traumatism cranio-facial, monitorizat şi transportat la UPU, iar echipajul SMURD a dus la spital un băiat de 19 ani cu traumatism cranio-facial.