Luptătorul irlandez Conor McGregor a lovit mascota echipei de baschet Miami Heat

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 12-06-2023 14:51

Luptătorul de arte marţiale mixte irlandez Conor McGregor a lovit şi vătămat persoana din spatele personajului Burnie, mascota echipei de baschet Miami Heat (NBA), în timpul unei acţiuni promoţionale care s-a încheiat prost, relatează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

McGregor, în vârstă de 34 de ani, a doborât mascota la pământ, vineri, cu o lovitură cu braţul stâng şi a lovit-o din nou când se afla la podea, a anunţat duminică presa locală.

Persoana care încarna mascota, care nu a fost identificată, a primit îngrijiri medicale de la personalul medical şi se recuperează la domiciliu după agresiunea la care a fost supusă de fostul campion Ultimate Fighting Championship (UCF).

McGregor fusese angajat să efectueze o cascadorie pentru o promoţie la un spray folosit pentru îndepărtarea durerii. El a fost huiduit de publicul prezent la arena din Miami încă dinaintea reprezentaţiei, la care a participat şi mascota cu mănuşi de box supradimensionate.

După ce a lovit mascota, McGregor a încercat să-l pulverizeze pe Burnie cu spray-ul pentru alinarea durerii, în timp ce mai multe persoane au intervenit pentru a salva mascota.

Incidentul a avut loc în una din pauzele meciului patru al finalei NBA dintre Miami Heat şi Denver Nuggets.