Război între Mircea Badea și Dana Budeanu: Pe asta cu azilul groazei nu a văzut-o/ Replica

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 07-07-2023 09:11
Actualizat: 08-07-2023 12:15

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, i-a semnalat Danei Budeanu că păstrează o tăcere suspectă în cazul ”azilului groazei” de la Voluntari. El arată că Dana Budeanu a vorbit mereu despre evenimentele grave care se petrec în România, dar în acest caz păstrează o tăcere neobișnuită.

”Ea le zice de acum șase luni, a identificat și le-a spus ce urmează să vină (...) Pe asta cu căminul groazei n-a ginit-o deloc, n-a văzut-o nici acum 6 luni, n-a văzut-o nici mai de prezent, apropo de mâncare de bogați (...) Și mă tot uit, și mă tot uit, dar nimic...”, a spus Mircea Badea.

La scurt timp după acuzațiile lui Mircea Badea, Dana Budeanu i-a dat replica și i-a spus că e bine că nu o acuză și de faptul că Eduard Hellvig a demisionat de la șefia SRI.

”CAND VAD ATATA PROSTIE IN JUR IMI CRESTE INIMA DE BUCURIE!

PS: IN ALTA ORDINE DE IDEI, VA REAMINTESC, CA SA NU MAI MINTITI LUMEA, ASA CUM O FACETI SI ACUM, CA DE LA MOSCOVA SE ZBOARA SPRE TOATE DESTINATIILE DE BOGATI LA LIBER! LUATI CU CAVIAR, CA ARE OMEGA 3!

La bogați fiind mi s-a spus că și asta cu azilele de bătrâni este tot despre Dana Budeanu, bine că nu și demisia de la SRI.”, scrie Dana Budeanu.