Ciudatul caz de la Wimbledon: cine este femeia care conducea mașina care a intrat direct într-o școală

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 10-07-2023 14:04

Încă o fetiţă a murit din cauza rănilor suferite după ce o maşină a intrat, joi, într-o şcoală din Wimbledon. Poliţia metropolitană a anunţat că Nuria Sajjad, în vârstă de opt ani, este cea de-a doua victimă, informează bbc.com.

Selena Lau, în vârstă de opt ani, a murit, de asemenea, în urma incidentului din Wimbledon, informează News.ro.

Într-un comunicat publicat duminică de poliţie, familia Nuriei a descris-o pe aceasta ca fiind "lumina vieţii" lor. Familia Nuriei a transmis că anunţă vestea cu "profundă tristeţe" şi a cerut să i se respecte intimitatea.

Mai multe persoane au fost transportate la spital după accidentul de joi de la The Study Preparatory School, în care a fost implicat un Land Rover. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani rămâne în stare gravă la spital.

Șoferul, o femeie eliberată pe cauțiune



Şoferul vehiculului - o femeie de 46 de ani - a fost eliberată pe cauţiune până la sfârşitul lunii iulie, după ce a fost arestată sub suspiciunea de a fi provocat moarte prin conducere periculoasă.

La şcoală avea loc o petrecere de sfârşit de semestru când vehiculul a trecut prin gard şi a intrat într-o clădire.

Şcoala privată de fete se află la doar un kilometru şi jumătate de All England Lawn Tennis and Croquet Club, care găzduieşte faimosul turneu de tenis de la Wimbledon.