Moarte șocantă pentru un celebru cascador: a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori/ Video

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 31-07-2023 13:21

Remi Lucidi, cunoscut sub numele de Remi Enigma pentru ascensiunile pe care le făcea, a murit la vârsta de 30 de ani după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong.

Treizeci de ani și o pasiune pentru sporturile extreme. Remi Lucidi, cunoscut sub numele de Remi Enigma, a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong Kong, complexul Tregunter Towers din Hong Kong, China, situat pe The Peak, informează Mediafax.

De origine franceză, Lucidi a fost declarat mort pe loc, anunța South China Morning Post.

Potrivit oficialilor din Hong Kong, Lucidi i-a spus paznicului că mrge să viziteze un prieten de la etajul 40. Cu toate acestea, un ofițer de securitate a încercat să-l rețină pe Lucidi după ce "presupusul prieten" a confirmat că nu-l cunoaște: dar până atunci "alpinistul" era deja în ascensor.

Imaginile au surprins apoi o imagine a lui Lucidi ajungând la etajul 49 și apoi urcând din nou scările până în vârful zgârie-norilor.

Temerar, neînfricat, a escaladat zgârie-nori în toată lumea. Pe profilul său de Instagram apar fotografii cu el escaladând clădiri din toată lumea, în Dubai, Bulgaria și chiar în Franța.