Al doilea caz șocant la Urziceni, după ce gravida a fost lăsată să nască pe trotuar: Bărbat mort după ce a fost tratat în unitatea medicală

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 31-07-2023 16:00
Actualizat: 31-07-2023 16:07

Al doilea caz șocant la Urziceni, după ce gravida a fost lăsată să nască pe trotuar: Bărbat mort după ce a fost tratat în unitatea medicală

Un al doilea caz Șocant a avut loc la SpitaluL Urziceni, după ce l în care o gravidă nu a fost primită în unitatea medicală și a fost lăsată să nască pe trotuar.

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinții de Jos, ar fi decedat în locuința sa.

Bărbatul a murit acasă după ce a fost tratat la Urziceni

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițisti, precum și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Din verificările efectuate a reieșit că, pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopții trecute, la o unitate medicală, din municipiul Urziceni, unde a primit îngrijri medicale, ulterior, revenind la domiciliu, unde a decedat.

În continuare, se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.