Cum poate fi cumpărat Traian Băsescu - FOTO

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 15-03-2014 08:27

Pe un site de cumpărături online, suveniruri şi accesorii personalizate cu chipul lui Traian Băsescu sunt scoase la vânzare. Vă prezentăm cum poate fi cumpărat Traian Băsescu. Astfel Traian Băsescu poate fi cumpărat sub formă de sculptură de lut. Imaginea preşedintelui imortanizată de artist, poate fi cumpărată cu 250 de lei.
Dacă preferaţi ceva mai ieftin, Traian Băsescu poate fi cumpărat şi sub formă de carte poştală sau calendar. Puteţi opta fie pentru o carte poştală din campania pentru referendum din 2007, care are chiar semnătura preşedintelui sau un calendar care îl prezintă pe Băsescu lângă un brad de Crăciun, acesta fiind un material electoral din campania prezidenţială din 2004. Pentru acestea nu va trebui să scoateţi din buzunar mai mult de 10 lei.
Cei care preferă să îl aibă pe preşedintele lor mereu aproape, pot alege o husă de telefon din silicon, tot cu chipul lui Traian Băsescu. Aceasta vă va costa în jur de 50 de lei.
Pentru cei care preferă un strop de cultură alături de imaginea lui Traian Băsescu, pot opta pentru una dintre cărţile a căror temă centrală este preşedintele.
Dar probabil piesa de rezistenţă a colecţiei Traian Băsescu, este revista Hustler, din mai 2001, în care acesta acordă un amplu interviu, despre care puteţi citi mai multe, aici. Revista poate fi cumpărată pornind de la 40 de lei.
Citeşte şi: FOTO rare cu politicieni în ipostaze inedite Noul „procuror” al Crimeei încinge spiritele…cu fotografii sexy Traian Băsescu, în Hustler – FOTO Politicienii Playboy ai României – interviuri altfel-FOTO