Real Madrid l-a împrumutat pe portarul spaniol, Kepa Arrizabalaga, în lipsa lui Courtois

Autor: Alecsandru Ionescu
Publicat: 14-08-2023 14:23

Kepa Arrizabalaga, portarul spaniol al lui Chelsea, a fost împrumutat în acest sezon de Real Madrid pentru a suplini absenţa belgianului Thibaut Courtois, accidentat, după un acord între cele două cluburi, informează AFP.

"Real Madrid şi Chelsea FC au convenit să-l împrumute pe jucătorul Kepa Arrizabalaga (...) până pe 30 iunie 2024", a anunţat luni vicecampioana din La Liga într-un comunicat, conform agerpres.

Portarul lui Chelsea, care era aproape de un transfer la Bayern Munchen, a fost ales pentru a-l înlocui pe Courtois, care a suferit joi o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng.

Duminică, preşedintele consiliului de administraţie al lui Bayern, Jan-Christian Dreesen, a declarat că gruparea din Munchen s-a gândit că îl va prezenta pe Kepa "azi sau mâine". "Dar a venit oferta de la Real Madrid. Kepa este spaniol, este normal să accepte", a adăugat el.

Fostul jucător al lui Athletic Bilbao a fost aproape să ajungă la Real în 2018, însă antrenorul de atunci, Zinedine Zidane, a considerat că "nu are nevoie de un portar".

Noul goalkeeper al lui Real Madrid va fi prezentat marţi presei.